Mijn naam is Mandy, eigenaresse van nagelsalon Sparkle & Shine in Beerta.

Van jongs af aan voel ik mij al aangetrokken tot de beauty branche en sinds 2017 is mijn droom uitgekomen en heb ik een eigen nagelsalon aan huis. Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en in mijn salon staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop.

Verzorgde handen zijn je visitekaartje en verdienen uitsluitend de beste behandeling. De behandelingen worden met zorg geselecteerde kwaliteitsproducten uitgevoerd. Het gaat immers om Your shiny self!

Sparkle & Shine biedt een professionele behandeling voor een goede prijs. In mijn nagelsalon wordt voornamelijk gewerkt met de topmerken Young Nails en Crystal Nails, waardoor de nagels van uitstekende kwaliteit zijn.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn salon! Heb je interesse of vragen? Bel of WhatsApp me dan gerust.

Liefs,
Mandy.