Gel en acryl
Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Je kunt kiezen voor een verlenging met gel en acryl, voor een overlay van gel of acryl op je natuurlijke nagel of voor een leuk kleurtje gaan door middel van gellak, dit is ook op de teennagels mogelijk!

Manicure
Een manicure behandeling is ook mogelijk. Deze behandeling bestaat uit; paraffine bad, ontspannende massage, manicure van uw natuurlijke nagel waardoor de nagels er uiterst verzorgd uit zullen zien.

Nagelbijten
Ook als je een nagelbijter bent, kun je bij mij in de salon terecht. We zullen er dan voor kiezen om je nagels minimaal te verlengen zodat de natuurlijke nagel weer kan groeien. Vaak worden klanten die nagels bijten binnen twee weken teruggezien omdat bij nagelbijters de nagel snel zal groeien, we kunnen dan ook even beoordelen hoe het gaat en eventueel nabehandelen.

Behandeling nagelbijter

Bij een nieuwe set is het aan te raden nagelriemolie (Young Nails) aan te schaffen omdat het belangrijk is dat je de nagelriemen goed verzorgd. Bij acrylnagels is het zeker aan te raden omdat het 48 uur duurt voordat de nagel volledig is uitgehard. In deze tijd kunnen er scheurtjes ontstaan in het stressgebied waardoor de nagel uiteindelijk kan breken. Nagelriemolie kan dit helpen voorkomen.

Chrystal Nails Winschoten

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren